Historik

kontor_630

Telefon kontoret: 0565-30950
Adress:
Högberg 17
686 96 Ö. Ämtervik

Mobil till Tommy: 070-5230143
E-mail: el.fastighet@telia.com

Detta är vårt kontor.

Lite snabb historik om El & Fastighetsservice AB
Företaget startade den 1 maj 2000 i Kinna, som ligger i Marks kommun i Västergötland.
Hösten 2001 flyttade företaget upp till Östra Ämtervik.
Samtidigt anställdes en snickare som skulle hjälpa till med att få lokalerna iordningställda till företaget, renoveringen av kontoret började (bilden vid sidan).

Vårt registrerade namn är egentligen LARSSONS EL & FASTIGHETSSERVICE  AB, men i alla tider har arbetsnamnet varit EL & FASTIGHETSSERVICE och fram till 31 oktober 2009 var vi ett företag som sysslade både med bygg och elinstallationer i alla former. Men när vi kända att företaget blev stort nog så tog vi ett beslut om att dela företaget i en byggsektion och en elsektion.

När detta skedde den 1 november 2009 blev konsekvensen den att namnet EL & FASTIGHETSSERVICE gav lite fel information om vad vi egentligen sysslade med. Så då började vi att gå tillbaka till det registrerade namnet LARSSONS EL & FASTIGHETSSERVICE,  men med det undantaget att vi istället utelämnade FASTIGHETSSERVICE.
Detta gör vi egentligen bara för att kunderna lättare ska förstå att vi egentligen är ett företag med elinstallationer som huvudsyssla.

Så kort och gott hör ni namnet LARSSONS EL så är det vi. Fortfarande samma gamla gäng från Östra Ämtervik i Sunne Kommun som hjälper dig med dina elproblem.

Men lite annat gör vi ju också förstås, som tex försäljning och installation av centraldammsugare. Vi lagerför och säljer märket Allaway.
Så har ni funderingar över om det skulle gå att installera centraldammsugare i er fastighet så tveka inte att höra av er.

Vi kommer gärna hem och ger er lite tips om hur ni själva kan utföra arbetet, eller naturligtvis hjälper er att installera om ni så önskar.

VD för Larssons EL AB är: TOMMY LARSSON och nås på 070-5230143

VD för Bygg & Fastighetsservice AB är: ANDREAS OLSSON och nås på 070-2013588